foto 1

ZONDER UW HULP, KUNNEN WIJ NIET BESTAAN!

Er zijn diverse mogelijkheden om iets voor Care4Tina te kunnen betekenen. De kosten om een operatie uit te voeren zijn ca. € 1.000,-. Indien uw donatie € 1.000,- is, laten wij u weten welk kindje er van uw geld geopereerd kan worden. Na de operatie sturen wij u een foto toe van het eindresultaat. Maakt u voor dat ene kindje het verschil?

HELP MEE HET VERSCHIL TE MAKEN

Stichting Care4Tina is door de belastingdienst officieel aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling. Hierdoor zijn donaties van particulieren en bedrijven fiscaal aftrekbaar. Klik hier voor meer informatie. 2022_publicatieplicht

Particuliere donaties
Door te doneren aan Care4Tina levert u een belangrijke bijdrage aan de gezondheid van Chinese kinderen die te vondeling zijn gelegd met een ernstige medische beperking. Uiteraard kunt u zelf kiezen voor een éénmalige gift of een automatische incasso. Dank u wel voor uw gift!

Helpen als bedrijf
Voor een bedrijf is het sponsoren van een project of activiteit een aantrekkelijke manier om maatschappelijke betrokkenheid te tonen aan medewerkers, klanten en relaties. Draag een evenement, jubileum, sponsorloop of een sportdag op aan Care4Tina. Heeft u een bijzonder idee en wilt u meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dank u wel voor uw gift!

Jaarverslag
Care4Tina publiceert jaarlijks een jaarverslag waarin zij verantwoording af legt over haar werkzaamheden. Het jaarverslag biedt een compleet overzicht van de ontwikkelingen, activiteiten en resultaten in de organisatie. Ook de financiële verslaggeving maakt onderdeel uit van het jaarverslag.

Financiële verantwoording
2012  |  2013  |  2014  | 2015 | 2016 | 2017 | 2018 | 2019

JA, IK DONEER
 1. Uw keuze
 2. Invalid Input
 3. ander bedrag: €
  Invalid Input
 4. Als u kiest voor maandelijks doneren betaalt u de eerste donatie zelf via iDEAL of creditkaart (de volgende stap).

  Daarna ontvangt u van ons een afschrijvingsmachtiging, vul hieronder daarvoor uw IBAN in.
 5. Invalid Input
 6. Uw gegevens graag
 7. Uw gegevens graag
  Uw gegevens graag
 8. Invalid Input
  Uw gegevens graag
 9. Uw gegevens graag
  Uw gegevens graag
  Invalid Input
 10. Uw gegevens graag
 11. Uw gegevens graag
 12. Uw gegevens graag
 13. Invalid Input

Zonder uw hulp geen bestaan.  NL72 ABNA 0406 9737 25