foto 1

EEN MAAKT HET VERSCHIL

Op 14 april 2013 leren we An Zu Sheng kennen, een heel klein, ondervoed en ziek jongetje met een schisis en een open

gehemelte. Fysiek is hij in een zeer slechte conditie en kan hij niet geopereerd worden. Wel heeft hij dringend medische hulp

nodig en we besluiten hem mee te nemen naar het ziekenhuis. Achterlaten in het kindertehuis betekent een geringe overlevingskans.


Onderweg zien we hoe zwak hij is en zien we zijn strijd en we besluiten om hem in de taxi een nooddoop te geven. De Chinese An Zu Sheng wordt voor ons 'Basje'. Na vijf dagen intensive care is Basje voldoende hersteld om terug te keren naar het kindertehuis.

Vlak voor vertrek naar Nederland bezoeken we het kindertehuis en zien we Basje weer liggen, net zo ziek als twee weken ervoor.

We houden contact en zorgen ervoor dat Basje de zorg krijgt die hij nodig heeft. Op zaterdag 8 juni 2013 krijgen we het bericht dat Basje is overleden. Basje heeft een onvergetelijke indruk op ons weten achter te laten.

Helaas is voor Basje onze hulp niet voldoende geweest. Maar wij zijn blij dat we voor ruim 160 andere kinderen al wel een verschil hebben kunnen maken.

>> Ja, ik wil ook doneren

Senza vostro aiuto non possiamo esistere!   NL72 ABNA 0406 9737 25 | BIC ABNANL2A