foto 1

DE AMBASSADEUR

2Harm Edens | ambassadeur
Tekstschrijver en presentator van onder andere ’Gelderse Koppen’ en ‘Pubers’ (TV Gelderland), ‘Dit was het nieuws’ (TROS), en ‘On Air’ (NCRV).

Harm Edens: “Toen Tineke en Elise mij in 2010 in Zutphen voor de notenwinkel aanspraken en vroegen of ik kon helpen met Care4Tina, dacht ik: “Tja, het zoveelste goede doel.” Iedereen heeft tegenwoordig iets waar hij of zij zich voor inzet. Het ene nog schrijnender dan het andere. Overal is ellende. En ik kan onmogelijk overal aan meedoen. Dus gaf ik ze een paar tips over hoe ze hun activiteiten zouden kunnen uitbreiden en ik dacht: “Goed gedaan, die redden zich wel.” En dat deden ze ook. En ze hielden me voortdurend op de hoogte van de voortgang.

Ik heb wel eens geprobeerd te tellen hoeveel minuten ik praat per week. En hoeveel ik lach. Soms zijn dat er heel erg veel. Misschien teveel. Dan denk ik: "Morgen praat en lach ik wat minder." Ik heb die keus. Met een schisis of zelfs een dubbele schisis is praten een opgave. Als je pech hebt om geboren te worden in een land waar je met zo'n beperking geen toekomst meer hebt, dan ben je vanaf je geboorte kansloos. Vaak letterlijk ten dode opgeschreven.

Als u Care4Tina steunt, dan zijn we daar heel blij mee. Want hoe meer geld we inzamelen, hoe meer we in China kunnen doen om deze kinderen hun leven terug te geven.

Via deze website en de digitale nieuwsbrief kunt u zien hoe het geld is besteed en hoe er direct kinderen mee worden geholpen. Beter kunt u uw geld niet besteden, denk ik. Ik word daar nu al erg gelukkig van - en u denk ik ook!"

Zonder uw hulp geen bestaan.  NL72 ABNA 0406 9737 25